Kyllingfilet på linse- og spinatseng

3 pers, à ca 30 karbohydrat

3 stk kyllingfilèter
salt og pepper + smør/olje til steking

Ser ut som tomatsalat...:-)
4 ss raps-/kokosolje
1 stk løk
2 fedd hvitløk
1,5 ts cummin
1,5 ts karri
1 boks grønne linser
1 boks røde linser
litt vann
2 stk tomat
175 g frisk spinat, evt 200 g frossen
1/2 sitron, saften av denne
pepper og olivenolje


Stek kyllingfiletene. Samtidig kutter du løk og hvitløk, som du steker i en annen panne sammen med krydder og olje. Ha i linsene, en skvett vann og spinat. Litt sitronsaft, pepper og tilslutt litt olivenolje. I originaloppskrifta var det snakk om å flå og hakke tomater, men jeg gjorde det enkelt, og la de oppå tilslutt. En fordel å skive de opp først da..

Veldig godt! Neste gang skal jeg ta et litt mer beskrivende bilde:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar